Ολυμπιακός : Χωρίς Βαλμπουενά με Ατρόμητο

Ολυμπιακός : Χωρίς Βαλμπουενά με Ατρόμητο

Δεν θα αγωνιστεί ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Προφυλάσσεται λόγω κόπωσης.

Νέο πρόβλημα με τον Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που προέρχεται απο θλάση που τον άφησε εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, αισθανόταν στην προπόνηση κουρασμένος και το πόδι του βαρύ. Υπήρχαν φόβοι για υποτροπή κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται απο την ομάδα. Η ενημέρωση άλλωστε απο την ΠΑΕ ανέφερε πως όντως είναι κουρασμένος, πως δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω απο κόπωση και πως για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε να προφυλαχθεί από το ματς της Κυριακής.

Ο Βαλμπουενά δεν ήταν 100% έτοιμος στην Ξάνθη παιζοντας ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, ενώ και στο Μόναχο ήρθε απο τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο. Η κατάσταση του ήταν καλύτερη στο Μόναχο όμως εν όψει του Ατρομήτου θα αναγκαστεί να μην αγωνιστεί για να ξεκουραστεί και να μην υποστεί μεγαλύτερη ζημιά. Αυτό που ξεκαθαρίζεται απο τους ερυθρόλευκους είναι πως και στα δύο παραπάνω ματς δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.

Ο Μαρτίνς υπολόγιζε στην παρουσία του στο βασικό σχήμα για το ματς της Κυριακής και τώρα θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του, είτε παίζοντας με 4-4-2 και τον Σουντανί δίπλα στον Ελ Αραμπί είτε βάζοντας τον Μπενζιά στο ρόλο του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Το καλό, μέσα στην ατυχία, για τον Βαλμπουενά είναι πως ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων κάτι που σημαίνει πως θα έχει τον χρόνο να μην ζοριστεί και να γυρίσει έτοιμος στην επανέναρξη των υποχρεώσεων όπου υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα καθοριστικά ματς για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού με Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ