Ένινγκ: «Αυτό που θέλω να δω είναι περισσότερη ορμή και πίεση»

Ένινγκ: «Αυτό που θέλω να δω είναι περισσότερη ορμή και πίεση»

Ο Γερμανός τεχνικός με δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στη προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες του Άρη έχουν υψηλό κίνητρο, όπως ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί, σε όλα τα πρωταθλήματα γίνονται εκπλήξεις όπως και σε άλλα πρωταθλήματα, όπως στην Ισπανία και στη Γαλλία. Να έχουμε συγκεκριμένο μέτρο και στις προσδοκίες μας, Δε θα κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι αυτονόητο ότι ήθελα να κερδίσουμε, ήταν μέσα στις δυνατότητές μας. Δε χάσαμε το παιχνίδι, επιστρέψαμε, μπορούσαμε να το πάρουμε, φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Καλό είναι να πάρουμε και ένα μάθημα από αυτό».

Για το πως προετοιμάζεται η ομάδα του για το επόμενο παιχνίδι: «Αυτό που θέλω και το συζήτησα με τους παίκτες είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Υπάρχουν που έγιναν σωστά και άλλα που θέλουν βελτίωση. Θέλω καθαρές γραμμές σε αυτά που κάνουμε. Αυτό που θέλω να δω περισσότερο είναι περισσότερη ορμή και πίεση. Υπάρχουν και κάποια ζητήματα στην τακτική για βελτίωση. Δεχτήκαμε 4 κόρνερ με Πανιώνιο και θέλουμε να το βελτιώσουμε».

Για το αν θα απουσιάσει ο Βέλεθ από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Θα το δούμε. Σήμερα συμμετείχε προσεκτικά. Θα το ξέρουμε την Κυριακή αν θα αγωνιστεί. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, όμως δεν είναι πρόβλημα. Έχουμε τον Δεληζήση οπότε είμαστε καλά».

Για τη κυριακάτικη αναμέτρηση: «Ολοι οι παίκτες προπονούνται κανονικά και έχουν υψηλό κίνητρο. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με ποιότητα, ψηλά κορμιά. Θέλει να παίξει μπάλα όχι να καταστρέψει. Μας ευνοεί αυτό και τα δικά μας πλάνα».

Για το αν πρόκειται να κάνει αλλαγές κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

«Καταρχάς μπορεί να υπάρχει κάποια αναγκαστική αλλαγή αλλά κατά την διάρκεια της εβδομάδας είδα μεγάλη όρεξη από τους ποδοσφαιριστές. Είναι αρκετά πιθανό να δούμε κάποιες αλλαγές αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το πως διαχειρίστηκε η ομάδα του το αριθμητικό πλεονέκτημα:

«Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Αλλά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο πετύχαμε ένα τέρμα με παίκτη παραπάνω και αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και με πλεονέκτημα».

Αν θα μπορούσε ο Άρης να πετύχει περισσότερα τέρματα χάρη στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί:

«Προφανώς θα ήθελα η ομάδα να πετύχει περισσότερα γκολ αλλά θα ήθελα να μιλήσω για τα παιχνίδι που είμαι εδώ. Δεν είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη η στην τελευταία θέση αλλά είμαστε μια ομάδα που δουλεύει και προσπαθεί να φτάσει κάπου.

Για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

«Πρόκειται για μια καλή ομάδα με ψηλά κορμιά που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο κάτι που ταιριάζει και στην δικιά μας ομάδα»

Για το τι καιρό θα ήθελε να έχει στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα:

«Το καλύτερο θα ήταν 18 βαθμοί με λίγη βροχή και στην συνέχεια να βγει ο ήλιος».

Για την αντίδραση του Σον στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Τότεναμ:

«Είναι κάτι που φαίνεται πολύ ιδιαίτερο γιατί και ο Σον είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος αλλά γνωρίζοντας τον ίδιο μπορώ να πω ότι είναι βαθύτατα στεναχωρημένος και νομίζω θα ήταν καλό να το αφήσουμε εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ