Ο Μπα και οι οπαδοί του Άρη

Ο Μπα και οι οπαδοί του Άρη

Ο Γάλλος μέσος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμπαράσταση του κόσμου των κίτρινων.

Οι παίκτες του Άρη θα παραταχθούν αποφασισμένοι για τη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης , όπως τόνισε στις δηλώσεις του στη ΝOVA ο Αμπού Μπα. Ο Γάλλος μέσος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα:«Το παρακολουθούσα, δε φοβόμουν να πάω στο εξωτερικό. Μου έκανε εντύπωση ο καιρός στην Ελλάδα, αισθάνομαι όμορφα εδώ. Δεν ξεχνάω το πρώτο μου παιχνίδι με τον Άρη».

Για τους οπαδούς του Άρη: «Ο κόσμος υποστηρίζει την ομάδα σε κάθε στιγμή, ανεξάρτητα με το τι γίνεται στο γήπεδο. Μας δίνει δύναμη και είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει».

Για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης: «Είμαι box to box μέσος. Προωθώ την μπάλα και μου αρέσει να κυνηγάω και να κόβω τους αντιπάλους».

Για την απόφαση να έρθει στον Άρη: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με κάποιον. Όταν ήρθα εδώ βρήκα ποδοσφαιριστές όπως ο Ροζ, ο Ντιγκινί και ο Ιντέγε που μπορούσα να επικοινωνήσω καλύτερα».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Είναι μια καλή ομάδα. Έχουμε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων. Η ισοπαλία με τον Πανιώνιο δεν ήταν αυτό που θέλαμε και τώρα στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Θα μπούμε αποφασισμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ίνδαλμά του: «Ο Μπουσκέτς είναι αυτός που ξεχωρίζω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ