Κουτρουμπής: «Θέλουμε ο κόσμος να χαίρεται το ποδόσφαιρο που παίζουμε»

Κουτρουμπής: «Θέλουμε ο κόσμος να χαίρεται το ποδόσφαιρο που παίζουμε»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει ο ΟΦΗ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα ευχαριστιέται ο κόσμος.

Δηλώσεις, ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ (09/11, 19:30), έκανε ο Γιώργος Κουτρουμπής στο κανάλι του ΟΦΗ στο youtube.

Σε αυτές ο αμυντικός των Κρητικών δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο ματς με τη Λάρια, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο Κουτρουμπής τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αποφύγει λάθη όπως αυτά που έγιναν στη Λάρισα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κουτρουμπής:

«Ήταν το πρώτο μου ματς ως βασικός με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για αυτό γιατί είχα καιρό να αγωνιστώ. Δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά, κι εγώ προσωπικά για να τα πάω καλύτερα στο μέλλον.

Αυτή τη βδομάδα αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ που έχει να χάσει 44 ματς. Το βασικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο ματς με την ΑΕΛ και χάσαμε ένα παιχνίδι που προηγούμασταν με 2-0. Σίγουρα όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι όπως αυτό που έρχεται με τον ΠΑΟΚ, ανεβαίνει επίπεδο όλη η ομάδα και εμείς στην ψυχολογία μας. Αλλά όλα τα ματς δίνουν τρεις πόντους, έτσι και αυτό με τον ΠΑΟΚ, συνεπώς βλέπουμε αυτό το ματς όπως κάθε άλλο παιχνίδι.

Θέλω να είμαστε επιθετικοί, ακόμα κι αν κερδίζουμε δεν πρόκειται να κλειστούμε ποτέ πίσω, θέλουμε ο κόσμος να χαίρεται το ποδόσφαιρο που παίζουμε και αυτό νομίζω το δείχνουμε και στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ