Φερέιρα: «Πολύ καλά οργανωμένος ο ΟΦΗ, θα αποφασίσουμε το καλύτερο για τον Βιεϊρίνια» (vid)

Φερέιρα: «Πολύ καλά οργανωμένος ο ΟΦΗ, θα αποφασίσουμε το καλύτερο για τον Βιεϊρίνια» (vid)

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναφέρθηκε στην πιθανότητα συμμετοχής του Αντελίνο Βιεϊρίνια κόντρα στον ΟΦΗ, λέγοντας πως θα μιλήσει μαζί του και ότι οι άνδρες θα αποφασίσουν το καλύτερο για τον Πορτογάλο μπακ, ενώ ο τεχνικός του «Δικεφάλου» έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ το Σάββατο (9/11, 19:30), το πόσο καλά οργανωμένη ομάδα έχουν οι Κρητικοί, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση, λέγοντας πως οι δύο άνδρες θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για το καλύτερο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Φερέιρα:

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Πράγματι, είναι ένας παίκτης που μας δίνει έξτρα θετική ενέργεια, μπήκε καλά στο ματς και πέτυχε δύο γκολ. Θα μιλήσω μαζί του τώρα ώστε να καταλάβω αν νιώθει έτοιμος να μας βοηθήσει όντας μέρος των βασικών, ή αν νιώθει καλύτερα να έρχεται ακόμα ως βοήθεια από τον πάγκο, μιας και γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής της φυσικής του κατάστασης, οπότε θα δούμε αν θα ξεκινά από την αρχή ή από τον πάγκο. Θα μιλήσω μαζί του και θα αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα και για τον παίκτη».

Για το επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ: «Το πιο σημαντικό είναι αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε. Από την άλλη είναι ένας αντίπαλος, πολύ καλά οργανωμένος, με θετική προσέγγιση στο παιχνίδι, με παίκτες πολύ γρήγορους στην επιθετική γραμμή οπότε έχουμε όλα τα στοιχεία για ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς ως μεγάλη ομάδα που είμαστε θέλουμε να μπούμε δυνατά και αποφασιστικά κυνηγώντας την νίκη και τα γκολ ως το τελευταίο λεπτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ