Δαμανάκης: «Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει άλλη ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ»

Δαμανάκης: «Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει άλλη ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης, μίλησε με αφορμή το παιχνίδι στην Κρήτη με τον ΟΦΗ σχολιάζοντας και τη «μάχη» για τον τίτλο όπου έχρισε φαβορί τον Δικέφαλο.

Στον «Arena FM 89,4» μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης ο οποίος μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας δηλώνοντας αισιόδοξος ότι με τον καιρό θα γίνεται ακόμη καλύτερη ενώ σχολίασε και τη «μάχη» του τίτλου θεωρώντας πως μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κοντράρει τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά:

Για το πως πήρε τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ: «Έπαιζα στα Χανιά. Είχαμε παίξει με τον ΠΑΟΚ και είχαμε χάσει 0-1 για το κύπελλο. Μετά, παίζαμε στη Χαλκίδα και ο Παντελάκης έστειλε τον Χρήστο τον Τερζανίδη να με δει, για να δει αν κάνω ή όχι, για τον ΠΑΟΚ. Με είδε, γύρισε στην ομάδα και είπε στον Πρόεδρο ότι είμαι καλός και το αξίζω να πάρω μεταγραφή. Ο Χρήστος ήταν τραυματίας τότε, είχε ρωτήσει τον προπονητή που είχε τα Χανιά, τον Τάκη Λουκανίδη, αν μπορεί να με πάρει στον ΠΑΟΚ. Ευγνωμονώ τον Θεό που πήγα στον ΠΑΟΚ. Όλα στη ζωή μας είναι όπως τα θέλει ο Θεός. Μου έδωσαν τα πάντα και το ευχαριστώ πρέπει να το λέω στους φιλάθλους και τους παράγοντες της ομάδας».

Για το τι νιώθει για τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε αρρωστήσει με τον ΠΑΟΚ. Μας έδωσε ζωή, μας έδωσε τα πάντα. Δεν ξεχνιούνται αυτά. Θα ήμουν αγνώμων αν δεν δεχόμουν αυτά που πήρα από τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολλά χρόνια μακριά από τον ΠΑΟΚ, γιατί μένω στην Κρήτη, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου. Για πάντα. Με πρόσεξε, μου έδωσε πολλά στη ζωή μου και δεν μπορώ να μην το σεβαστώ αυτό. Μια ζωή είναι χαραγμένη στην καρδιά μου η ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ».

Για τον θάνατο του πρώην προπονητή του, Χάιντζ Χέερ: «Ήταν αξιόλογος άνθρωπος, δούλεψε πολύ, μας έδωσε πολλά στην ομάδα και λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι πολύ στενάχωρη είδηση. Ήταν αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής. Από τον ΠΑΟΚ, όλοι οι προπονητές που πέρασαν, ήταν εξαιρετικοί. Κορυφή όλων, ήταν ο Τσερνάι. Διάβαζε τέλεια το ματς. Ο Τσερνάι, κούτσουρα να έστηνε στο χορτάρι, δεν έχανε».

Για τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ: «Με τα παιχνίδια, θα δέσει ακόμη καλύτερα. Έχει διαφορές σε σχέση με πέρυσι, αλλά είναι καλή ομάδα. Πρέπει να είναι προσγειωμένη η ομάδα. Με τον Παναθηναϊκό πήγαμε και οι 11 να βάλουμε γκολ στο τέλος. Είναι αδικαιολόγητο αυτό. Αδιανόητο. Πρέπει η ομάδα μας να παίζει όπως έπαιζε πέρυσι. Να έχει ο καθένας τη δουλειά και τη θέση του. Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει άλλη ομάδα που μπορεί να μας αντιμετωπίσει. Αρκεί, ο καθένας να βλέπει τη δουλειά του. Δεν μπορεί όλη η ομάδα να ανεβαίνει στο 1-1, μετά το 85′. Ο Παναθηναϊκός, είναι Παναθηναϊκός. Πρέπει να τον σεβόμαστε».

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ στην Κρήτη: «Έχουμε πάρα πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ εδώ στην Κρήτη. Είναι Χανιώτες, που έγιναν ΠΑΟΚ από τότε που έπαιζα εγώ στην ομάδα. Αγαπάνε την ομάδα, χαίρονται γι’ αυτήν. Μεγαλώνει το ΠΑΟΚτσήδικο κίνημα. Έχει γίνει η ομάδα της πόλης στα Χανιά. Η ομάδα αυτή έχει αδικηθεί. Από το παρελθόν μέχρι και τώρα. Κάποια στιγμή όμως, πρέπει να πάψουν αυτά. Έχει δυνατότητες για μεγάλους τίτλους και μεγάλες Ευρωπαϊκές πορείες. Τώρα είμαστε 2οι στην Ελλάδα, αλλά είναι θέμα χρόνου να περάσουμε τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ