Αθανασιάδης: «Πρέπει να πάρουμε ένα ντέρμπι»

Αθανασιάδης: «Πρέπει να πάρουμε ένα ντέρμπι»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως πρέπει επιτέλους η ΑΕΚ να πάρει ένα ντέρμπι.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης, μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στην ανάγκη που έχει η ομάδα να πάρει τη νίκη σε ένα ντέρμπι. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου τόνισε ότι δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι «πράσινοι» για να μπορέσει η Ένωση βγει νικήτρια.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής: «Κερδίσαμε τον Ατρόμητο, μια μεγάλη νίκη με ανατροπή. Η εβδομάδα ήταν ήρεμη, δουλέψαμε πάνω στα κομμάτι που μας είπε ο προπονητής μας ώστε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο».

Για το ότι πλέον δεν είναι σύμπτωση το ότι δέχεται πρώτη γκολ και αν συνεχιστεί μπορεί να μην φτάνει συνέχεια στην ανατροπή: «Σίγουρα θα υπάρξουν φορές που θα γίνει, αλλά από εκεί και πέρα εφόσον έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα πρέπει να το διορθώσουμε στη συνέχεια ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Να μην δεχόμαστε πρώτοι γκολ και να κερδίζουμε τα παιχνίδια πιο εύκολα».

Για το πώς περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει στα τελευταία δύο ντέρμπι που έχει παίξει ότι δεν έχει χάσει, έχει φέρει και στα δύο ισοπαλία. Είναι νέα παιδιά που έχουν μέλλον. Είναι μια καλή ομάδα. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Θα πρέπει να μπούμε σοβαροί, όπως έχουμε μπει και στα προηγούμενα παιχνίδια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό: «Αυτή τη στιγμή ξεχωρίζω ότι σε σχέση με πέρυσι είναι πιο ενωμένοι. Αυτό τον καιρό, τον τελευταίο ένα μήνα πιστεύω. Έχουν έρθει πιο κοντά και παίζουν ο ένας για τον άλλον».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει νίκη στα τελευταία δέκα ντέρμπι: «Ισχύει. Κοιτάξτε, αυτό το σκεφτόμαστε και όσοι παίζουν και αυτοί που δεν παίζουν. Πρέπει να μπει ένα τέλος, πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση. Να πάρουμε ένα ντέρμπι γιατί θα μας κάνει καλό και ψυχολογικά».

Για τη δική του παρουσία έως τώρα στην ΑΕΚ: «Έχω τρεις, τέσσερις μήνες που έχω έρθει στην ομάδα. Δουλεύω και από εκεί και πέρα όταν μου δοθεί η ευκαιρία πρέπει να είμαι αντάξιος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ