Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο

Ετοιμος για τον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου ο Ολυμπιακός – Μόνο οι Λάζαρος, Φορτούνης, Σισέ και Βαλμπουενά, που προφυλάχθηκε, έμειναν εκτός αποστολής.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου. Σε αυτήν συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκονται οι: Σα, Αλέν, Τζολάκη, Γκασπάρ, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδη, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Παπαδόπουλο, Τσιμίκα, Κούτρη, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Μπενζιά, Ξενιτίδη, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος προέρχεται από θλάση και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, αλλά και οι Φορτούνης, Λάζαρος και Σισέ. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:15 και ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ