Φερέιρα: «Η ομάδα μου είχε την αγωνιστική ταυτότητα που θέλουμε»

Φερέιρα: «Η ομάδα μου είχε την αγωνιστική ταυτότητα που θέλουμε»

Ο Αμπέλ Φερέιρα απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του είχε την ταυτότητα που θέλει να βλέπει ο ίδιος.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του αήττητου στο «Γεντί Κουλέ» ΟΦΗ, επικρατώντας 1-0 με γκολ του Μίσιτς.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στα κανάλια novasports για την εμφάνιση της ομάδας του, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Γιώργο Σίμο μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

 Αρχικά αναφέρθηκε στο τι είπε στον τεχνικό του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: «Του έδωσα συγχαρητήρια γιατί έχει φτιάξει μία ιδιαίτερη ομάδα, με ταυτότητα που παίζει εξίσου καλά σε άμυνα και επίθεση. Εχει θετική προσέγγιση στο παιχνίδι και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Επίσης ο Πορτογάλος τόνισε: «Εμείς ξέροντας όλα αυτά, κάναμε το δικό μας παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε. Πάνω από όλα μου άρεσε πως η ομάδα μου είχε την ταυτότητα που θέλουμε να έχει στο παιχνίδι της.

Δεν κρατήσαμε πολύ την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, αν και κάναμε φάσεις. Αυτό ήταν κάτι που είπαμε να το αλλάξουμε. Πετύχαμε το γκολ και πήραμε μια δύσκολη νίκη, διώχνοντας την απογοήτευση από το προηγούμενο αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ