Χάβος: «Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας»

Χάβος: «Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας»

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος ήταν ο Μάκης Χάβος μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Βόλο, κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 3-2 από τον Βόλο για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Χάβος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τα παιδαριώδη, όπως τα χαρακτήρισε, λάθη της ομάδας του.

Παράλληλα ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου ευχαρίστησε τον κόσμο και ανέφερε πως η διακοπή θα δώσει το περιθώριο στην ομάδα του να δουλέψει.

Αναλυτικά όσα ο Μάκης Χάβος:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος με το αποτέλεσμα και δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Είναι σαν να βάλαμε τα χέρια μας και να βγάλαμε τα μάτια μας. Δεν είναι δυνατόν να βάζεις εκτός έδρας δύο γκολ σε μια ομάδα όπως είναι ο Βόλος και να αυτοκτονούμε, δεχόμενοι τρία γκολ από στατικές φάσεις με παιδαριώδη λάθη.

Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή, είμαστε υποχρεωμένοι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε περισσότερο. Όλοι γνωρίζουμε που υπάρχουν αδυναμίες και ελλείψεις και θα περιμένουμε το Γενάρη για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα. Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και συγγνώμη που τον στεναχωρήσαμε και πάλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ