Φεύγει από τη Ρίβερ ο Κάσκο, επιμένουν για Ολυμπιακό

Φεύγει από τη Ρίβερ ο Κάσκο, επιμένουν για Ολυμπιακό

Ο Μίλτον Κάσκο είναι στη μεταγραφική λίστα... εξόδου της Ρίβερ Πλέιτ, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται ως διεκδικητής του Αργεντινού μπακ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται στη διεθνή αγορά για έναν ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Λεονάρντο Κούτρη στη θέση του αριστερού μπακ. Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει από την Αργεντινή η πληροφορία ότι στους Πειραιώτες έχει προταθεί και εξετάζεται ο Μίλτον Κάσκο της Ρίβερ Πλέιτ, για τον οποίο διαβάσατε από to10.gr και χθες.

Από πλευράς Ολυμπιακού δεν αναφέρουν το παραμικρό για το θέμα, ωστόσο η ενημέρωση από την Αργεντινή συνεχίζεται και προσθέτει νέα στοιχεία για τον 29χρονο ακραίο αμυντικό. Και αυτό διότι επισημαίνεται πως είναι ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο τη Ρίβερ Πλέιτ, μετά από σχετική συζήτηση που είχε με τον τεχνικό των Μιγιονάριος, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Ο 41χρονος τεχνικός έχει επιλέξει για τη θέση «3» τον Μαρσέλο Σαράτσι, θέλει να δώσει όλα τα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν στουν Ουρουγουανό μπακ, με αποτέλεσμα ο Κάσκο να μένει στο περιθώριο (σ.σ. λόγω και κάποιων λαθών που έχει κάνει στα τελευταία ματς). Κάτι που δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση. Με τους Αργεντινούς να επιβεβαιώνουν ότι το όνομά του βρίσκεται σε πολλές μεταγραφικές ατζέντες μετά από προτάσεις του μάνατζέρ του.

Πέραν του Ολυμπιακού, ο ποδοσφαιριστής απασχολεί επίσης τη Βελέζ Σάρσφιλντ (Αργεντινή), τη βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ και τις μεξικανικές Νεκάξα και Κρουζ Αζούλ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020 και η τιμή πώλησης που έχει θέσει η Ρίβερ δεν υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ