Ο Χιλάλ Σουντανί επίσημα στην εθνική Αλγερίας

Ο Χιλάλ Σουντανί επίσημα στην εθνική Αλγερίας

Ο Σουντανί είναι στην 23άδα της εθνικής Αλγερίας για τα φιλικά με Ζάμπια και Μποτσουάνα, επιστρέφοντας στην αποστολή της εθνικής του ομάδας μετά από 2 χρόνια.

Ο Χιλάλ Σουντανί βρισκόταν στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Αλγερίας, καθώς με τις εμφανίσεις του είχε πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αλγερίας, Τζαμέλ Μπελμαντί, πως αξίζει μια θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Αλγερινός είναι τελικά στην 23άδα της εθνικής ομάδας της χώρας του για τα ματς με Ζάμπια (14/11) και Μποτσουάνα (18/11) όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της Αλγερίας.

Ο Σουντανί θα επιστρέψει έτσι στην εθνική ομάδα της Αλγερίας μετά τον Ιούνιο του 2018 και θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την 50η του εμφάνιση με τη φανέλα της, καθώς μέχρι τώρα έχει 49 συμμετοχές και 22 γκολ.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού συμμετείχε τελευταία φορά στα φιλικά της Αλγερίας με το Πράσινο Ακρωτήρι (1/6/18 έπαιξε 58′ λεπτά) και Πορτογαλία (7/6/18 μπήκε στο 86′ αντί του Σλιμανί), ενώ το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας ήταν σε ένα φιλικό με τη Γουινέα τον Ιούνιο του 2017.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ