Μαρτίνς: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, άδικο που δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο»

Μαρτίνς: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, άδικο που δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Πορτογάλος προπονητής μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου (2-0), στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και έστειλε… μήνυμα στους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι ήταν άδικο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ κολλημένο στο 0-0, καθώς οι Ερυθρόλευκοι είχαν δημιουργήσει πολλές φάσεις στα καρέ του Ατρομήτου.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι βάσει της εικόνας ήταν άδικο που πήγαμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν τα γκολ. Θα έλεγα ότι άλλαξε απλά το σκορ και όχι η εικόνα του αγώνα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα: «Είναι πολύ σημαντικό. Παίζει ρόλο και για εμάς αλλά και το πώς μας βλέπουν οι αντίπαλοι όταν είμαστε στην κορυφή»,

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ