Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε επική ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ, νίκησε με 3-2 την «Ένωση» και σημείωσε την παρθενική του εντός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει 0-2 από την ΑΕΚ και παρότι απειλήθηκε και με τρίτο, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να αντιστρέψει τα δεδομένα.

Ήταν η πρώτη νίκη των «πράσινων» τη φετινή σεζόν εντός έδρας, στην πέμπτη απόπειρά τους στη φετινή σεζόν της Super League 1.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 10η αγωνιστική, αλλά ο τρόπος που ήρθε το αποτέλεσμα, αποζημίωσε κατά κάποιο τρόπο τους οπαδούς τους.

Τα τέρματα της νίκης πέτυχαν οι Μακέντα στο 67′, Περέα στο 71′ και Κολοβέτσιος στο 88′. Ο Έλληνας αμυντικός μάλιστα «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πριν το ματς με την «Ένωση» μετρούσε 3 ήττες και μία ισοπαλία. Αναλυτικά ο Παναθηναϊκός απέτυχε στις προηγούμενες αγωνιστικές να υποτάξει τον ΟΦΗ (1-3), την Ξάνθη στη Ριζούπολη (0-1) και την ΑΕΛ (1-2).

Το μοναδικό ματς στο οποίο δεν είχαν ηττηθεί οι «πράσινοι» ήταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ