ΠΑΟΚ : Με το κινητό ανά χείρας και τα Χριστούγεννα

ΠΑΟΚ : Με το κινητό ανά χείρας και τα Χριστούγεννα

Μπορεί η Τούμπα να άδειασε λόγω Χριστουγέννων, όμως όλοι είναι σε ετοιμότητα ενόψει της έναρξης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αυτές τις ημέρες οι περισσότεροι κλείνουν τα κινητά τους για να ηρεμήσουν και ν’ αφιερώσουν μεγαλύτερο χρόνο στις οικογένειες τους. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ συνεχίζουν να εργάζονται και αυτές τις ημέρες προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ότι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Λούμπος Μίχελ που βρίσκεται στο εξωτερικό ασχολείται με το κομμάτι των μεταγραφών και είναι συνεχώς με το κινητό ανά χείρας έχοντας επαφές με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών. Κάτι ανάλογο συμβαίνει με τους σκάουτερ της ομάδας, αλλά και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Η τρεις πλευράς αξιολογούν όλες τις προτάσεις που έρχονται καθημερινά στα χέρια τους προκειμένου να ξεχωρίσουν τις καλύτερες και στη συνέχεια να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Στον Δικέφαλο δεν θέλουν να υποπέσουν σε λάθη τα οποία έγιναν το καλοκαίρι και στοίχησαν αγωνιστικά την ομάδα. Η απόκτηση αριστεροπόδαρου αμυντικού είναι πρώτη προτεραιότητα. Οι Θεσσαλονικείς εκεί που είχαν δύο Λεβέκ και Λέοβατς έχουν μείνει ξεκρέμαστοι καθώς για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα χρησιμοποιούνται οι Βιερίνια, Κρέσπο, αλλά και ο Δεληγιαννίδης που η φυσική του θέση είναι δεξιά. Αυτό που συμφωνήθηκε από τους υπεύθυνους των μεταγραφών είναι το θέμα αυτό να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπορέσει ο παίκτης να μπει μέσα στο κλίμα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ