Γκαγκαλούδης σε Μάνταλο: «Ποδοσφαιρικό απολίθωμα, η φανέλα μας είναι βαριά»

Γκαγκαλούδης σε Μάνταλο: «Ποδοσφαιρικό απολίθωμα, η φανέλα μας είναι βαριά»

Ο μπασκετμπολίστας του Αμαρουσίου και γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, Γιάννης Γκαγκαλούδης, απάντησε με βαριές εκφράσεις στον Πέτρο Μάνταλο για την ατάκα που είπε για... νεκρό Παναθηναϊκό.

Γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, με παρουσία στην ομάδα, αλλά και την… εξέδρα του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης συνεχίζει να παρακολουθεί όλα τα αθλήματα της αγαπημένης του ομάδας.

Πολλές φορές βλέπει παιχνίδια ποδοσφαίρου, μπάσκετ και ερασιτέχνη από το γήπεδο. Και προτιμά πάντα να είναι μαζί με φίλους του στην εξέδρα. Πολλές φορές στους οργανωμένους.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας, που στα 41 του αγωνίζεται ακόμα στο Μαρούσι άκουσε τις δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου για «νεκρό» Παναθηναϊκό, που τον ανέστησε η ΑΕΚ. Και απάντησε με βαριές εκφράσεις, χαρακτηρίζοντας… ποδοσφαιρικό απολίθωμα τον Μάνταλο που δεν ξέρει πόσα κιλά ζυγίζει η φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η απάντηση, που έδωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μέσω Facebook είναι χαρακτηριστική:

«Μόλις διάβασα την απίστευτη δήλωση του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο του Πέτρου μάνταλου ότι νιώθει να ανέστησε ένα νεκρό… Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα ποιον νεκρό ανέστησες??? Δεν σου έχουν πει βρε παιδί της ακμής ότι σε 20 χρόνια από το 1996 μ έχεις κερδίσει εκτός έδρας 1 φορά???? Και άκου πέτρακι μανταλε… Αυτός ο νεκρός που λες έχει μια φανέλα που ζυγίζει όσο δε φαντάζεσαι… Και τα πιτσιρίκια που παίζουν εκεί την τιμάνε.. Όχι Σαν εσένα που περπατάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο… Παναθηναϊκός γεννιέσαι δε γίνεσαι…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ