ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη» (pic)

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη» (pic)

Μέσω ανάρτησής της στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους φίλους της ομάδας για την αδιάκοπη και συνεχή υποστήριξή τους.

Η στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλη και φέτος φαίνεται πως έχει… γιγαντωθεί, καθώς ο κόσμος βλέπει ωραία μπάλα και αποτελέσματα από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των social media ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του, μετά την πανέμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο, που συνοδεύτηκε με νίκη με σκορ 2-0.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: «Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως οι δύο επόμενοι εντός έδρας αγώνες είναι και οι πιο κρίσιμοι για τον Ολυμπιακό μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 19:30 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Super League και φυσικά Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 22:00 με τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, εκεί όπου θα κριθεί η ευρωπαϊκή συνέχεια των «ερυθρόλευκων» και τον Φεβρουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ