Παναιτωλικός: Θέλει ενίσχυση με τον Νίκο Μαρτίνεζ

Παναιτωλικός: Θέλει ενίσχυση με τον Νίκο Μαρτίνεζ

Ο Παναιτωλικός έχει «κολλήσει» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θα ήθελε τον παλιό επιτελικό χαφ του, Νικολάς Μαρτίνεζ για να τον βοηθήσει να αποφύγει τους κινδύνους.

Με μόλις 3 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές, ο Παναιτωλικός δεν ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Για να αποφύγει τον απ’ ευθείας υποβιβασμό στη Superleague 2 και να διεκδικήσει τις πιθανότητες του στο μπαράζ παραμονής στην κατηγορία, θα χρειαστεί να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, στο Αγρίνιο ενδιαφέρονται για έναν παλιό γνώριμο τους, τον Νικολάς  Μαρτίνεζ. Ο Αργεντινός επιτελικός χαφ ο οποίος είχε διακριθεί με τα «καναρίνια» ανήκει στον Άρη, αλλά δεν έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον.

Ο Μαρτίνεζ κινείται μεταξύ πάγκου και εξέδρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετρώντας 7 ολιγόλεπτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα και στα προκριματικά του Europa League. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συνολικός χρόνος του φτάνει στα 183 λεπτά…

Εξυπακούεται ότι ο Μάκης Χάβος θα ήθελε σαν τρελός τον Μαρτίνεζ, αφού γνωρίζει την αξία του και θεωρεί ότι θα δώσει σημαντικές λύσεις. Ο 32χρόνος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Άρη έως τον Ιούνιο του 2021, όμως είναι πιθανόν να συζητήσει ένα συναινετικό διαζύγιο εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ