ΑΕΚ : Ο… πονοκέφαλος του Κρίστισιτς έφερε τις «μπηχτές» του Σιμόες

ΑΕΚ : Ο… πονοκέφαλος του Κρίστισιτς έφερε τις «μπηχτές» του Σιμόες

Η… δικαιολογία του Σέρβου μέσου για να γίνει αλλαγή και τα σενάρια από τη Σερβία

Κάποια πράγματα είναι πραγματικά αδιανόητα, αλλά στον… πλανήτη ΑΕΚ όλα δείχνουν πως είναι φυσιολογικά. Μετά το τέλος του ματς, ο Αντρέ Σιμόες έκανε μία δήλωση στην οποία πολλοί δεν έδωσαν βάση. Ο εκ των αρχηγών της «Ένωσης» είπε μιλώντας στην κάμερα της Nova ότι κάποιοι συμπαίκτες του «ξαφνικά τραυματίζονται ή αρρωσταίνουν».

Το παρασκήνιο που υπάρχει από το προχθεσινό ντέρμπι αφορά την αλλαγή του Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο Νίκος Κωστένογλου είπε στη συνέντευξη Τύπου πως η αλλαγή του Σέρβου ήταν αναγκαστική, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος χαφ ζήτησε από τον Έλληνα τεχνικό να γίνει αλλαγή γιατί ένιωθε… πονοκέφαλο και δεν αντιμετώπιζε κανένα άλλο πρόβλημα τραυματισμού!

Χθες από την ΑΕΚ επιβεβαίωναν το συγκεκριμένο συμβάν, αλλά προσέθεταν ότι ένιωθε ιλίγγους και δεν ήταν σε καμία περίπτωση σε θέση να συνεχίσει. Βεβαίως το πως ήταν σε θέση να ξεκινήσει το ματς (και να είναι από τους διακριθέντες μέχρι εκείνο το σημείο) παραμένει άγνωστο. Εκτός και αν όλα συνέβησαν εντελώς ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει καμία ένδειξη νωρίτερα…

Θα πρέπει τέλος να αναφέρουμε ότι από τη Σερβία επιμένουν να λένε ότι ο Κρίστίτσιτς θέλει να επιστρέψει στο Βελιγράδι και στον Ερυθρό Αστέρα και επικαλούνται μάλιστα «πηγές» μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον του παίκτη. Ωστόσο εμπόδιο αποτελεί το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο δε θέλει να «φορτωθεί» η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», αφού είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από όσα έπαιρνε πριν από ένα χρόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ