Αστέρας: Μετάθεση στο φιλανθρωπικό φιλικό

Αστέρας: Μετάθεση στο φιλανθρωπικό φιλικό

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι που αποσκοπεί στη συγκέντρωση εσόδων για τον Πέτρο από τη Μεγαλόπολη, θα διεξαχθεί την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη.

Στο πλευρό του 17χρονου Πέτρου από τη Μεγαλόπολη, ο οποίος αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα, θα σταθεί ο Αστέρας Τρίπολης και η ΕΠΣ Αρκαδίας. Οι δύο πλευρές διοργανώνουν φιλικό παιχνίδι και θα διαθέσουν τα έσοδα στην οικογένεια του.

Το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, όμως εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι διοργανωτές αποφάσισαν να το μεταθέσουν για μέρα. Ώστε η προσέλευση των οπαδών να είναι μεγάλη και να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται την Τετάρτη (13/11), ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργανώνουν η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας για τον 17χρονο Πέτρο μεταφέρεται για την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 15:00.

Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και τα έσοδα θα διατεθούν για τον 17χρονο Πέτρο από την Μεγαλόπολη, ο οποίος πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου και το αντίτιμο είναι 5 ευρώ».

Photo credit: www.asterastripolis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ