Πουλάει ο Μπέος την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος;

Πουλάει ο Μπέος την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος;

Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Αχιλλέα Μπέο να «ψάχνεται» να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Βόλος. Ως «αγνός φίλαθλος» και «μικρομέτοχος», με... εξουσιοδότηση.

Είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι δήμαρχος. Είναι κουμανταδόρος ομάδας στη Super League. Κανονίζει μεταγραφές της (κατά δήλωσή του). Μιλάει με επιχειρηματίες για την πώληση του ΑΦΜ της ΠΑΕ σε ομάδα άλλης… περιφέρειας. Κι ας το απαγορεύει ο Νόμος.

Το έκανε, άλλωστε και με τη δημιουργία του ΝΠΣ Βόλου, που δημιουργήθηκε από το ΑΦΜ του Μ.Α.Σ. Πύδνα Κίτρους, συλλόγου του Νομού Πιερίας. Την εκπροσωπεί σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Super League. Υποστηρίζει διαρκώς ότι είναι «ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας» και τίποτε παραπάνω. Αλλά από την άλλη κάνει μηνύσεις σε διαιτητές (σ.σ. ανακοίνωσε ότι θα κυνηγήσει νομικά τον διαιτητή Τσαμούρη -τον περίφημο ρέφερι από το περσινό χέρι του Βιεϊρίνια- κατηγορώντας τον για «αλλοίωση αποτελέσματος με δόλο για στοιχηματική απάτη»! Το έγραψε στον υπερδραστήριο λογαριασμό του στο Facebook, μάλιστα.

Ποιος τα κάνει όλα αυτά; Μα, φυσικά, ο Αχιλλέας. Ενας είναι ο Αχιλλέας. Ο Μπέος. Ο άνθρωπος που κάνει όλα τα παραπάνω. Βρίζει σε αναρτήσεις και δηλώσεις του τον Ολυμπιακό και τον Καραπαπά και οι ίδιες εκφράσεις χρησιμοποιούνται σε ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου. Αλλά φυσικά επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ. Εχει καταγραφεί σε δεκάδες δημοσιεύματα ότι είναι «μικρομέτοχος» της ΠΑΕ και ποτέ δεν το έχει διαψεύσει. Αλλά επιμένει ότι λειτουργεί ως φίλαθλος και Βολιώτης.

Τώρα, πάντα ως… «φίλαθλος» που αγαπάει την… ιστορική ομάδα του Βόλου, που δημιουργήθηκε πριν τρία χρόνια, φέρεται να έχει επαφές για να πουλήσει την ΠΑΕ. Όχι ως ιδιοκτήτης, βέβαια. Αλλά ως… φίλαθλος. Όπως δήλωσε πρόσφατα, άλλωστε, έχει αυτή την εξουσιοδότηση. Από πού; Από τον… ιδιοκτήτη, προφανώς.

Το σοβαρό ερώτημα, βεβαίως, είναι για ποιον λόγο να θέλει να πουλήσει ο Μπέος το ΝΠΣ Βόλος. Στόχο την… εξάδα έχει, το ¼ του ρόστερ είναι συμβόλαια που καλύπτονται από τον ΠΑΟΚ (λόγω των δανεικών), οι υπόλοιποι παίκτες είναι με συμβόλαια πάρα πολύ μικρά. Γιατί να τον δώσει, λοιπόν, ο αγνός φίλαθλος του ποδοσφαίρου; Αυτή είναι μια απορία που θα λυθεί εάν και εφόσον βρεθεί ο αγοραστής. Εκτός κι αν έχει ήδη βρεθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ