Ολυμπιακός: Ο Σα στο στόχαστρο της… Πρέμιερ Λιγκ

Ολυμπιακός: Ο Σα στο στόχαστρο της… Πρέμιερ Λιγκ

Τέσσερις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ζοσέ Σα, ο οποίος έχει ρήτρα 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η… βιτρίνα για κάθε παίκτη. Για κάθε ομάδα. Και όταν αγωνίζεσαι σε μεγάλα παιχνίδια, που σε παρακολουθεί ολόκληρη η Ευρώπη, τραβάς πάνω σου τα βλέμματα. Ο Ολυμπιακός στο Μόναχο είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο Ζοσέ Σα έμοιαζε ανίκητος. Έμοιαζε να παίζει ένας εναντίον όλων. Κράτησε μόνος του το μηδέν μέχρι το 60′, πριν… λυγίσει από τον μεγάλο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η εικόνα του έκανε πολλές ομάδες να τρίβουν τα μάτια τους. Για δεύτερη φορά. Η πρώτη; Στο 2-2 απέναντι στην Τότεναμ. Τότε οι Βρετανοί ρώτησαν για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Τώρα είναι η σειρά άλλων ομάδων να τον παρακολουθήσουν.

Το ενδιαφέρον της Γουλβς είναι γνωστό εδώ και καιρό. Σύμφωνα με το Sportime, υπάρχουν κι άλλες ομάδες από το Νησί που καλοβλέπουν την περίπτωση του Ζοσέ Σα. Η Λέστερ. Η Άρσεναλ. Η Γουέστ Χαμ. Όλες τους είναι έτοιμες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Υπήρξε φήμη πως ακόμα και η Μπάγερν ρώτησε για τον Σα, το βράδυ της υπέροχης εμφάνισής του στο Μόναχο. Το βέβαιο είναι πως αν θελήσει κάποιος σύλλογος να πάρει τον πορτιέρο του Ολυμπιακού θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Και με βραδιές σαν αυτή του Μονάχου φαντάζει φυσιολογικό να μη συζητά τίποτα κάτω απ’ αυτά τα χρήματα ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ