Ο Μπράνκο στο «Transferroom» για τον ΠΑΟΚ: Βροχή ερωτήσεων για Γιαννούλη από ξένες ομάδες

Ο Μπράνκο στο «Transferroom» για τον ΠΑΟΚ: Βροχή ερωτήσεων για Γιαννούλη από ξένες ομάδες

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ποιοι παίκτες είναι «προς πώληση», αλλά και τις τρεις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ είναι ενεργός στη μεταγραφική αγορά. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών ενόψει Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα τσεκάρει την αγορά για να διαπιστώσει εάν υπάρχει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές του. Καθώς υπάρχει σαφής διάθεση να γίνουν πωλήσεις 1-2 παικτών, κυρίως από εκείνους που δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών το Αμπελ Φερέιρα (Ζαμπά, Ελ Καντουρί).

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, είχε ενδελεχείς συζητήσεις για όλα αυτά τα θέματα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο 4ο Συνέδριο του Transferroom στη Μαδρίτη. Ο Πορτογάλος επικεφαλής των μεταγραφών του ΠΑΟΚ είχε συναντήσεις με δεκάδες συλλόγους κατά την παρουσία του στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου βρέθηκε και ο Ολυμπιακός.

Ο Μπράνκο συναντήθηκε με πολλούς συλλόγους Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία και σχεδόν όλοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο διεθνής αριστερός μπακ του Δικεφάλου θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ο πιο… εμπορικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ, με πλείστες ομάδες να ρωτούν λεπτομέρειες τον Μπράνκο και κυρίως την… τιμή. Η οποία έχει καθοριστεί ήδη στη… ρήτρα του. Δηλαδή 10.000.000 €.

Από εκεί και πέρα, ο Μπράνκο ενημερώθηκε για περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρον τον Δικέφαλο ενόψει Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από συζητήσεις για τον Ελληνα μπακ και τους Ζαμπά, Ελ Καντουρί, είχε συγκεκριμένες επαφές με συλλόγους και για τρεις θέσεις που τον απασχολούν: Εξτρέμ, αριστερό μπακ και σέντερ φορ. Ενημερώθηκε για τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι από όσους του αρέσουν και έχει ξεχωρίσει μαζί με τον Αμπελ Φερέιρα, ετοιμάζει τη λίστα του και παράλληλα περιμένει να μάθει το μεταγραφικό μπάτζετ.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο μοναδικό συνέδριο που διοργανώνεται για ομάδες, παρουσία των κορυφαίων στελεχών τους, με σκοπό τη… μεταγραφική συναναστροφή τους. Μάλιστα, ο Μπράνκο φέρεται να προγραμμάτισε συναντήσεις με αρκετούς από τους επικεφαλής που μίλησε στη Μαδρίτη. Συναντήσεις που θα γίνουν στην Τούμπα. Με συγκεκριμένο περιεχόμενο…

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε ότι to10.gr αποκάλυψε πρόσφατα και το μυστικό ταξίδι δύο σκάουτς του ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία, για να παρακολουθήσουν μεταγραφικούς στόχους. Εκείνη η αποστολή, μάλιστα, είχε άμεση σχέση με κάποιες από τις επαφές του Μπράνκο στη Μαδρίτη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ