ΠΑΟΚ: Ο Λάμπρου ανοίγει την πόρτα της εξόδου (pic)

ΠΑΟΚ: Ο Λάμπρου ανοίγει την πόρτα της εξόδου (pic)

Ο Λάζαρος Λάμπρου αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας, σκόραρε, αλλά έβγαλε πικρία για το γεγονός της μη χρησιμοποίησής του στα επίσημα ματς, ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ.

Το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας, ήταν η ευκαιρία για κάποιους ποδοσφαιριστές να δείξουν την αξία τους στον Αμπέλ Φερέιρα.

Ένας από αυτούς που απέδειξε ότι έχει αδικηθεί είναι ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο 21χρονος αποφασίστηκε να μην πωληθεί το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε δευτερόλεπτο σε επίσημο αγώνα τη φετινή σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπαίνει καν στην αποστολή της ομάδας, βλέποντας τα ματς του «Δικεφάλου» από την εξέδρα.

Μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης με τους Δραμινούς, ο νεαρός Έλληνας έδειξε με τις δηλώσεις του ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός αυτό και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και σκόραρα. Θέλω να δείξω ποιος είμαι και ότι αξίζω να παίζω εγώ. Δεν μπορώ να χαρώ πολύ όμως, γιατί υπήρξε αυτός ο τραυματισμός του Ζαμπά».

Ο Έλληνας ακραίος μάλιστα συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος, αναφέροντας: «Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω. Η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για εμένα. Ποιος παίκτης δεν θέλει να παίζει;

Προφανώς κι εγώ θέλω να αγωνίζομαι. Έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα ήδη, δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάποια κατάσταση. Εγώ δουλεύω για μένα, από τη στιγμή που δεν αγωνίζομαι στην ομάδα. Ο Γενάρης είναι κοντά… Αν δεν αλλάξει κάτι, θα υπάρξουν συζητήσεις με την ομάδα για το μέλλον μου».

Ο Λάμπρου να θυμίσουμε ότι αποκτήθηκε από τον Hρακλή το 2017, στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο, ενώ την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στην Eredvisie, φορώντας τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ.

Στην ολλανδική ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία μάλιστα, παίρνοντας μέρος σε 24 αγώνες και «γράφοντας» τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 7 γκολ και 9 ασίστ.

Λίγο αργότερα βέβαια, ο Λάμπρου έσπευσε να «μαζέψει» το πράγμα και ξεκαθάρισε μέσω social media προς όσους λένε ότι θέλει να φύγει, ότι η καλύτερη επιλογή για εκείνον είναι να παραμείνει και να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτηση του Έλληνα άσου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ