ΠΑΟΚ: Ρήξη μηνίσκου ο Ζαμπά, δύο με τρεις μήνες εκτός δράσης

Ο Λέο Ζαμπά τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας, γλίτωσε τη ρήξη χιαστού, όμως θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον δυο με τρεις μήνες.


ΠΑΟΚ: Ρήξη μηνίσκου ο Ζαμπά, δύο με τρεις μήνες εκτός δράσης | to10.gr

Ο Λέο Ζαμπά τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας και στον Δικέφαλο υπήρχαν φόβοι για πολύ σοβαρή ζημιά.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ωστόσο μετά τη μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε, γλίτωσε τα χειρότερα (ρήξη χιαστού) και την ζημιά στους συνδέσμους αλλά θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες λόγω ρήξης έσω μηνίσκου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Τ’ αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο του τραυματισμού και να ληφθεί η απόφαση για την πορεία της αποθεραπείας του που υπολογίζεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 μήνες».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ