ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Κινείται νομικά για όσους παρανομούν με το PAOK TV

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Κινείται νομικά για όσους παρανομούν με το PAOK TV

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από σήμερα δρομολογούνται νομικές κινήσεις για τα καταστήματα εστίασης που δε συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις για τα επαγγελματικά πακέτα του PAOK TV.

Ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων και χώρων εστίασης συνεχίζει να μην έχει καταβάλλει το ποσό της επαγγελματικής συνδρομής που απαιτείται για το PAOK TV, μεταδίδοντας παράνομα τους αγώνες του «Δικεφάλου» από το επίσημο κανάλι της ομάδας.

O ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων δεν έλαβαν υπόψιν τις προειδοποιήσεις και συνέχισαν να «αυθαιρετούν». Οι συγκεκριμένες ενέργειες του Δικεφάλου στρέφονται κατά των καταστημάτων εστίασης, τα οποία δεν επέλεξαν να προμηθευτούν το επαγγελματικό πακέτο του PAOK TV, προτιμώντας να δείχνουν παράνομα τους αγώνες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα, μετά από ελέγχους που είχαν πραγματοποιηθεί, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε προειδοποιήσει όσους λειτούργησαν παράνομα, κάνοντας σαφές πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο, θα κινηθούν νομικά.

Πολλά καταστήματα συμμορφώθηκαν στις προειδοποιήσεις ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που επέμεναν στην παράνομη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ, χωρίς να έχουν προμηθευτεί το επαγγελματικό πακέτο.

Έτσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κινηθεί νομικά χωρίς άλλη προειδοποίηση, με τους καταστηματάρχες να υφίστανται τις ανάλογες κυρώσεις από τους νόμους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ