ΑΕΚ: «Παίζει» δυνατά του Τάνκοβιτς (pic, vids)

ΑΕΚ: «Παίζει» δυνατά του Τάνκοβιτς (pic, vids)

Αρέσει στον Ίβιτς αλλά και στα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ η περίπτωση του Σουηδού εξτρέμ της Χάμαρμπι, Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Χθες οι Σουηδοί έφεραν στο προσκήνιο για την ΑΕΚ την υπόθεση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Του 24χρονου εξτρέμ της Χάμαρμπι, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι έχοντας καταγράψει στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Σουηδία εντυπωσιακούς αριθμούς, με 14 γκολ και 8 ασίστ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση Τάνκοβιτς είναι όντως στο μπλοκάκι του Ίλια Ίβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει παρακολουθήσει την πορεία του Σουηδού εξτρέμ και εκτιμά πως πρόκειται για μια ποιοτική λύση. Για έναν παίκτη με παραστάσεις, που έχει ωστόσο και περιθώρια εξέλιξης.

Η ΑΕΚ κοιτάζει λοιπόν την περίπτωση του Τάνκοβιτς για τα άκρα, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο. Τουλάχιστον βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν από Μαρούσι μεριά.

Άλλωστε στην Ένωση προς το παρόν «τσεκάρουν» μεταγραφικούς στόχους και κάνουν διερευνητικές επαφές ενόψει Γενάρη. Προκειμένου το συντομότερο δυνατό να ξεκαθαρίσουν οι βασικοί στόχοι της ομάδας και να γίνουν άμεσα οι κινήσεις που απαιτούνται, για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Μια ενίσχυση που όλα δείχνουν πως θα περιλαμβάνει έναν εξτρέμ, έναν στόπερ και έναν κεντρικό χαφ.

https://www.youtube.com/watch?v=5vAqnu6vbO8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ