ΑΕΚ : Οριστική συμφωνία με Τσιτσιρέτι

ΑΕΚ : Οριστική συμφωνία με Τσιτσιρέτι

H AEK είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Αμάτο Τσιτσιρέτι, καθώς φέρεται να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ πρόκειται να ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ειδικά μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τις ήττες στα ντέρμπι και ήδη ο Ίλια Ίβιτς «τρέχει» τις υποθέσεις και έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του Αμάτο Τσιτσιρέτι και φέρεται να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ώρα για Σπορ η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Ιταλό άσο, έχοντας συμφωνήσει με την πλευρά του και ουσιαστικά «κλείνει» τη μια τρύπα στις θέσεις των εξτρέμ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ίβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία, καθώς πλέον η μεταγραφή του Τσιτσιρέτι στην ΑΕΚ φέρεται να έχει δρομολογηθεί.

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία και ίσως μάλιστα να υπάρχει ήδη κι ανταλλαγή εγγράφων και ο μόνος τρόπος να χαλάσει το deal είναι αν αλλάξει κάτι από την πλευρά των κιτρινόμαυρων και μόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ