«Ο Ολυμπιακός είχε επαφές για τον Ιμπραΐμοβιτς»

«Ο Ολυμπιακός είχε επαφές για τον Ιμπραΐμοβιτς»

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως είχε μπει ο Ζλάταν Ιμπραΐμποβιτς, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή».

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 38χρονο Σουηδό επιθετικό Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, πριν από λίγο καιρό, αποκαλύπτει σε σημερινό του δημοσίευμα η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για επαφές της ομάδας του Πειραιά με τον πολύ γνωστό Ιταλό μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είχε αναφέρει στο κοντινό του περιβάλλον πως οι ερυθρόλευκοι είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του πρώην φορ των Λος Άντζελες Γκάλαξι, τον περασμένο Ιανουάριο.

«Πολλές πολλές λεπτομέρειες δεν είπε αλλά ήταν ξεκάθαρος ότι είχε γίνει κουβέντα τον χειμώνα με τον Ολυμπιακό για τον Ιμπραϊμοβις με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται», ήταν όσα έγραφε στο σημερινό του φύλλο του ο «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Η… μπογιά του Ζλάταν φαίνεται πως περνάει ακόμα, αφού μετά το «διαζύγιο» με τον Αμερικανικό σύλλογο, πολλές μεγάλες ομάδες όπως για παράδειγμα η Μίλαν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, με τον ίδιο να θέλει να επιστρέφει και πάλι στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ