«Τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ ο Βούρος»

«Τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ ο Βούρος»

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Πραξιτέλης Βούρος, σύμφωνα με Κυπριακά ΜΜΕ.

Στο προσκήνιο φαίνεται πως επανέρχεται η υπόθεση του Πραξιτέλη Βούρου για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή και πριν λίγο καιρό όπως μετέδιδαν ΜΜΕ από την Κύπρο.

Νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι πιθανό να βρίσκεται στην Ελλάδα τον Ιανουάριο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ίλια Ίβιτς παρακολουθεί την αγορά για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ψάχνει έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας, ο οποίος θα μπορέσει να δώσει λύσεις άμεσα και θα λύσει τα χέρια του Νίκου Κωστένογλου.

Τη φετινή σεζόν, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, έχει αγωνιστεί συνολικά σε οκτώ αναμετρήσεις με το σύνολο του Τόμας Ντολ, σε πρωτάθλημα, προκριματικά Champions League και Europa League, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ