Ολυμπιακός : Χωρίς προβλήματα η προπόνηση, ατομικό ο Σισέ

Ολυμπιακός : Χωρίς προβλήματα η προπόνηση, ατομικό ο Σισέ

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Παπέ Σισέ να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και τους διεθνείς να απουσιάζουν.

Χωρίς τους διεθνείς ολοκληρώθηκε η σημερινή (15/11) προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει, όπως είναι γνωστό, τους διεθνείς στη διάθεση του.

Παράλληλα, ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων», Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος ακολούθησε για ακόμη μία φορά ατομικό πρόγραμμα για να βρει ρυθμό εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Μιας και πρωταθλήματα στην Ευρώπη δεν υπάρχουν λόγω των προκριματικών του Euro 2020, οι Πειραιώτες θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Κ19 του συλλόγου, το Σάββατο, έτσι ώστε ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και σχήματα.

Έτσι θα συνεχιστεί η προετοιμασία ενόψει του πολύ γεμάτου προγράμματος που περιμένει τον Ολυμπιακό, ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να δώσει δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ