A Bola: «Γυρίζει στην Σπόρτινγκ ο Ζεράλδες»

A Bola: «Γυρίζει στην Σπόρτινγκ ο Ζεράλδες»

Πολύ πιθανή φαντάζει η πρόωρη λήξη δανεισμού του Φρανσίσκο Ζεράλδες από τη Σπόρτινγκ στην ΑΕΚ, όπως τονίζει σε ρεπορτάζ η πορτογαλική εφημερίδα «A’ Bola».

Ο Τσίκο Ζεράλντες παραχωρήθηκε δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από εισήγηση του Πορτογάλου πρώην προπονητή της «Ένωσης», Μιγκέλ Καρντόσο.

O 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει μόλις 6 συμμετοχές με την ΑΕΚ σε προκριματικά Europa League και Super League 1, αλλά μετά την έλευση του Νίκου Κωστένογλου έχει παραγκωνιστεί.

Παράλληλα ο Πορτογάλος έχει ταλαιπωρηθεί με προβλήματα τραυματισμού και στην «Ένωση» θα επιθυμούσαν να λήξει ο δανεισμός του στην ομάδα.

Ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola» αναφέρει ότι ο Ζεράλδες είναι μεταξύ των παικτών που αγωνίζονται δανεικοί και υπάρχει σκέψη να επιστρέψει τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας:

«Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου μπορεί να σημάνει και την επιστροφή ορισμένων παικτών για την Σπόρτινγκ που κρίθηκε πως δεν είχαν θέση στο ρόστερ στις αρχές τις σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας Λισαβόνας παρακολουθούν την εξέλιξη των δανεικών παικτών και ορισμένοι από αυτούς ενδέχεται να ενσωματωθούν και πάλι στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός Ιβανίλντο Φερνάντες (Τράμπζονσπορ), ο μέσος Φρανσίσκο Ζεράλδες (ΑΕΚ) και ο Ντάνιελ Μπραγκάντσκα (Εστορίλ) είναι παίκτες που ενδέχεται να γυρίσουν στην Σπόρτινγκ το προσεχές διάστημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ