ΑΕΚ: Πρώτος στόχος ο… δύσκολος Τάνκοβιτς για τα άκρα

ΑΕΚ: Πρώτος στόχος ο… δύσκολος Τάνκοβιτς για τα άκρα

Παλεύει την υπόθεση του 24χρονου Σουηδού εξτρέμ η ΑΕΚ, σε δεύτερο πλάνο ο Τσιτσιρέτι.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς κάνει μεγάλο «γκελ» στα ενδότερα της ΑΕΚ όπως διαβάσατε και χθες. Ο Σουηδός εξτρέμ της Χάμαρμπι είναι μια περίπτωση που απασχολεί και μάλιστα έντονα την Ένωση. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 24χρονο ακραίο, που ολοκλήρωσε το σουηδικό πρωτάθλημα καταγράφοντας 14 γκολ και 8 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς με την Χάμαρμπι λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης δεν επιθυμεί να το ανανεώσει. Αυτό ανοίγει και ένα μεγάλο παράθυρο για την μεταγραφή του, ωστόσο από την άλλη δημιουργεί και… πρόβλημα στην ΑΕΚ. Βλέπετε τα όσα έχει κάνει ο Τάνκοβιτς στη Σουηδία έχουν παρατηρηθεί και από άλλους συλλόγους του εξωτερικού.

Ο ανταγωνισμός για την περίπτωση του διεθνούς άσου είναι έντονος και αυτό καθιστά την περίπτωσή του δύσκολη. Ωστόσο φαίνεται πως στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με την υπόθεση, η οποία ήδη «δουλεύεται». Η Ένωση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από τον Τάνκοβιτς, έχοντας αποκτήσει και μια εικόνα για τα δεδομένα που υπάρχουν.

Η Χάμαρμπι, γνωρίζοντας πως κινδυνεύει να χάσει το καλοκαίρι… τσάμπα έναν από τους καλύτερους παίκτες της είναι διατεθειμένη να συζητήσει για την παραχώρησή του τον Γενάρη. Έτσι ώστε να βάλει στα ταμεία της ένα μικρό ποσό. Βεβαίως το ποιο θα είναι αυτό το ποσό θα κριθεί από τις προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια των Σουηδών. Μια συνθήκη που όπως γίνεται αντιληπτό θα κρίνει και την… τύχη της ΑΕΚ στην προσπάθεια για την απόκτηση του Τάνκοβιτς.

Το βέβαιο είναι πως ο 24χρονος άσος ενδιαφέρει «ζεστά» την ΑΕΚ και είναι ψηλά στη λίστα με τους εξτρέμ. Αντίθετα, σε δεύτερο πλάνο βρίσκεται όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του Αμάτο Τσιτσιρέτι. Ο Ιταλός εξτρέμ που ακόμα δεν έχει βρει ρόλο στη δεύτερη ομάδα της Νάπολι είναι στην ατζέντα του Ίβιτς όμως παρά τα όσα αναφέρουν από τη γειτονική χώρα, η Ένωση δεν έχει προχωρήσει την υπόθεση.

Ο Τσιτσιρέτι είναι στη λίστα του Δικεφάλου, η περίπτωσή του έχει εξεταστεί, όμως δεν φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ