Υπόθεση «Βέρνμπλουμ»: 11 μήνες ταλαιπωρίας

Υπόθεση «Βέρνμπλουμ»: 11 μήνες ταλαιπωρίας

Ο αχίλλειος γιατρεύτηκε, αλλά προέκυψε οστικό οίδημα. Και 11 μήνες μετά ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι άγνωστο πότε (και εάν) θα είναι ξανά σε θέση να παίξει. Με τον ΠΑΟΚ να κάνει.. δεύτερες σκέψεις.

Αύριο (17/11) συμπληρώνονται ακριβώς 11 μήνες από την τελευταία φορά που έπαιξε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ηταν στις 17 Δεκεμβρίου του 2018. Μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Πόντους Βέρνμπλουμ τραυματίζεται, έπειτα από μια διεκδίκηση της μπάλας. Πέφτει στο χορτάρι. Και σηώνεται για να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Εχοντας επίγνωση του τι είχε συμβεί. Ο πόνος ήταν αδιάψευστος μάρτυρας της σκληρής πραγματικότητας.

Ο Σουηδός μέσος στάθηκε άτυχος. Εκοψε τον αχίλλειο τένοντά του. Ο,τι χειρότερο και πιο επίπονο για κάθε αθλητή. Ενας από τους πιο δύσκολους και χρονοβόρους στην επιστροφή τραυματισμούς. Στις 19 Δεκεμβρίου, ο Βέρνμπλουμ μπαίνει στο χειρουργείο. «Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στέφθηκε με επιτυχία», ανέφερε η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Την επέμβαση πραγματοποίησε  ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας. Ο ίδιος, και αφού ο Σουηδός μπήκε τον περασμένο Ιούλιο στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, για λίγες ημέρες κανονικά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, στις 21 Οκτωβρίου, δήλωνε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» της Θεσσαλονίκης τα εξής: «Ήταν κοντά στην επανένταξη αλλά εμφάνισε έναν νέον πόνο σε ένα άλλο σημείο το οποίο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Ήταν ένα πρόβλημα στο οστό της πτέρνας, πηγαίνει καλά αλλά είναι νωρίς ακόμα».

Η νέα διάγνωση έκανε λόγο για οστικό οίδημα στο πέλμα. Με αποτέλεσμα εδώ και δύο μήνες να έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος θεραπειών με αβέβαιο χρόνο αποκατάστασης. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες 15 ημέρες έχει μειωθεί ο πόνος που ένιωθε στο πέλμα ο Βέρνμπλουμ. Ενώ όπως έδειξε και η μαγνητική, το οστικό οίδημα υποχωρεί. Αλλά ακόμη έχει δρόμο.

Οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες. Με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ψάχνεται να δει τι θα κάνει. Καθώς ο Σουηδός είναι ένα από τα πιο βαριά ονόματα, αλλά και συμβόλαια του ρόστερ. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται, λόγω και των προβλημάτων με τo Financial Fair Play.

Οπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα δούμε και πάλι τον Βέρνμπλουμ να φοράει τη φανέλα του Δικεφάλου σε αγώνα πρωταθλήματος. Με τα σενάρια από τη Θεσσαλονίκη να θέλουν τον  Σουηδό να αποτελεί έναν από τους βασικούς προς αποχώρηση παίκτες τον Ιανουάριο. Διότι αυτό το 1.2000.000 € του συμβολαίου του, είναι βαρύ… Οπως και το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ