ΑΕΚ: Η τελευταία ευκαιρία του Βράνιες

ΑΕΚ: Η τελευταία ευκαιρία του Βράνιες

Οι συζητήσεις του Βόσνιου στόπερ με Ίβιτς και Κωστένογλου που έφεραν την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο Ογκνιέν Βράνιες επιστρέφει στις προπονήσεις της ΑΕΚ και στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου, με την τιμωρία του Βόσνιου αμυντικού να λήγει νωρίτερα από τον ένα μήνα που προβλεπόταν. Ο Βράνιες έκανε όλον αυτόν τον καιρό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα, σε άλλες ώρες από εκείνες της ομάδας. Το παραπάνω ήταν απόφαση της διοίκησης μετά από τα μαζεμένα παραπτώματα του Βόσνιου αμυντικού, τα οποία προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων του Δικεφάλου και δη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Βράνιες είχε πρωταγωνιστήσει σε δύο επεισόδια στα Σπάτα, είχε παραβιάσει μπόλικους εσωτερικούς κανονισμούς στο πάρτι των γενεθλίων του, ενώ… ξέφυγε εντελώς στα social media πριν αλλά και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τα εν λόγω γεγονότα ήταν και ο βασικός λόγος που ο «τίγρης» επισκέφθηκε τα Σπάτα και έβαλε άγριο «χέρι» στους ποδοσφαιριστές. Με τον Βράνιες να είναι στο επίκεντρο εκείνης της κουβέντας.

Η απόφαση που είχε πάρει η διοίκηση ήταν ο παίκτης να μπει στον «πάγο» για ένα μήνα. Ωστόσο η τιμωρία του Βράνιες θα τελειώσει νωρίτερα. Από τη Δευτέρα ο έμπειρος στόπερ θα επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και από τη στιγμή που θα είναι και πάλι διαθέσιμος είναι πιθανό να τον δούμε ακόμα και βασικό στο ματς με τους Θεσσαλονικείς. Η παραπάνω εξέλιξη ήρθε έπειτα από επιμονή του Βράνιες, που έδειξε απόλυτα μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Ο Βόσνιος αμυντικός μίλησε τα προηγούμενα 24ωρα τόσο με τον Ίλια Ίβιτς όσο και με τον Νίκο Κωστένογλου. Σε αυτές τις συζητήσεις ο δυναμικός στόπερ έδειξε μεταμέλεια και παράλληλα διαβεβαίωσε τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας πως δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα αντίστοιχο συμβάν στο μέλλον. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Βράνιες, τα λάθη του έχουν αναγνωριστεί και ο ίδιος πήρε το μάθημά του και μάλιστα για τα καλά.

Ο αμυντικός των Κιτρινόμαυρων ξεκαθάρισε πως για εκείνον η επιστροφή στην ΑΕΚ αποτέλεσε μεγάλο στόχο. Ο Βράνιες ήθελε πολύ να γυρίσει στην Ένωση και συνέβαλε καθοριστικά με τη στάση του στο να συμβεί αυτό το καλοκαίρι. Μιας και άσκησε έντονες πιέσεις στην Άντερλεχτ προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του άνοιξε την αγκαλιά της και αυτό είναι κάτι που ο Βράνιες σημείωσε πως έχει εκτιμήσει. Γι’ αυτό και επιθυμεί να το ανταποδώσει αυτό, με την αγωνιστική του συμπεριφορά. Από τη μεριά των ανθρώπων της ΑΕΚ ξεκαθαρίστηκε προς τον Βόσνιο πως δεύτερο… συγχωροχάρτι δεν θα υπάρξει. Η όλη κατάσταση που προηγήθηκε δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα, με τη συμπεριφορά του Βράνιες να φέρνει τους Κιτρινόμαυρους σε δύσκολη θέση. Κάτι που ο Βράνιες έδειξε να αντιλαμβάνεται πλήρως.

Έτσι, μετά από τις συζητήσεις που προηγήθηκαν αποφασίστηκε η επιστροφή του Βράνιες στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή, με τον Βόσνιο στόπερ να ξεκινά έτσι από τη Δευτέρα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι τι πρόσωπο θα δείξει από εδώ και πέρα ο «εκρηκτικός» αμυντικός.

Για την ΑΕΚ είναι δεδομένο πως η ευκαιρία που δίνεται στον Βράνιες είναι και η τελευταία. Η Ένωση δεν έχει την παραμικρή διάθεση να ανεχθεί τα… τερτίπια του Βόσνιου, που αν δώσει το οποιοδήποτε δικαίωμα, θα δει και την πόρτα της εξόδου από την ομάδα. Πλέον τα πάντα είναι καθαρά στο χέρι του. Η ΑΕΚ του έδωσε μια δεύτερη και συνάμα τελευταία ευκαιρία, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ελπίζουν πως τα όσα έγιναν, έβαλαν μυαλό στον Βράνιες και δεν πρόκειται να επαναληφθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ