Επίσημο: Τέλος ο Αναστασίου από τον Ατρόμητο

Επίσημο: Τέλος ο Αναστασίου από τον Ατρόμητο

Το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Αναστασίου με τον Ατρόμητο ήταν γνωστό, αλλά τώρα ήρθε και το τυπικό μέρος, με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο έπειτα από μόλις 6 μήνες συνεργασίας.

Ο Έλληνας τεχνικός πλήρωσε το «μάρμαρο» των μέτριων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων των Περιστεριωτών στην μετά- Νταμίρ Κάναντι εποχή.

Πριν από λίγο ήρθε και από επίσημα χείλη η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την ΠΑΕ Ατρόμητος να βγάζει και την σχετική ανακοίνωση.

Το δίδυμο Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα καθοδηγήσει τους «κυανόλευκους» μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή Γιάννη Αναστασίου, ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο κ. Αναστασίου έδειξε επαγγελματισμό, εργατικότητα και ήθος κατά τη συνεργασία του με την ομάδα μας αλλά κάποιες φορές το πιο σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα και αυτός ήταν ο λόγος της απόφασης για τη διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική συνεργασία και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Η ομάδα μας μέχρι να προχωρήσει η κατάλληλη λύση για τη θέση του προπονητή θα συνεχίσει με το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ