Ένινγκ: «Όλοι οι παίκτες μου έδειξαν ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ»

Ένινγκ: «Όλοι οι παίκτες μου έδειξαν ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ»

Την ικανοποίησή του για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας εξέφρασε ο Γερμανός τεχνικός στη Nova.

Αλλαγές σε πρόσωπα δοκίμασε ο Μίχαελ Ένινγκ στο φιλικό του Άρη με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, που πραγματοποιήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, και έληξε με 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ο προπονητής των κίτρινων έδωσε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος και έμεινε ευχαριστημένος, όπως δήλωσε μετά τη λήξη του ματς στην κάμερα της Nova.

Για τη φιλική αναμέτρηση: «Θέλαμε έναν καλό αντίπαλο και ένα δυνατό φιλικό, γι’ αυτό και επιλέξαμε την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, για να έχουν κίνητρο και οι αναπληρωματικοί. Όλοι μου έδειξαν ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ».

Για την απόδοση των παικτών: «Έμεινα ευχαριστημένος. Το περίμενα ότι θα έδιναν το κάτι παραπάνω. Οι Μαρτίνες, Τόνσο και Λάρσον έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο αλλά και οι νεαροί έπαιξαν πολύ καλά και προσπάθησαν να αποδείξουν πράγματα».

Για την εικόνα του Άρη: «Ο τρόπος που παίξαμε σήμερα ήταν πολύ καλός και δουλεμένος στην προπόνηση. Αν είχαμε λίγη περισσότερο τύχη θα πετυχαίναμε και άλλο γκολ».

Για την επικείμενη μεταγραφική περίοδο: «Είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές. Αυτή τη συζήτηση θα την κάνουμε όταν θα έρθει ο καιρός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ