Παναιτωλικός : Τέλος ο Μαρκόβσκι (pic)

Παναιτωλικός : Τέλος ο Μαρκόβσκι (pic)

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Μάρκο Μαρκόβσκι έκανε γνωστό πως αποτελεί παρελθόν από τον Παναιτωλικό μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας, ενώ φρόντισε να ευχαριστήσει και τους οπαδούς της ομάδας του Αγρινίου.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει από εδώ και πέρα ο Μάρκο Μαρκόβσκι. Ο Σέρβος φορ, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, έκανε γνωστό πως δεν θα παραμείνει στον Παναιτωλικό τη φανέλα του οποίου φόρεσε για 2,5 χρόνια.

Μάλιστα, ο Σέρβος επιθετικός φρόντισε να ευχαριστήσει όλους όσους του στάθηκαν όσο αυτός ήταν στην ομάδα του Αγρινίου, ενώ έκανε ειδική μνεία στους οπαδούς του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μάρκο Μαρκόβσκι:

«Κάπου εδώ μετά από περίπου 2,5 χρόνια ένα όμορφο ταξίδι τελειώνει, όπως και μία όμορφη ιστορία. Νιώθω περήφανος για ό,τι πέτυχα σε αυτή την ομάδα. Φεύγω σαν δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα της Super League.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Παναιτωλικού για την άψογη συνεργασία που είχαμε, σε όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους αγωνίστηκα όλο αυτό το διάστημα και μαζί ζήσαμε πολλές καλές, αλλά και κακές στιγμές.

Το φανταστικό ιατρείο επιτελείο, όπως και τους φροντιστές αλλά και πολλούς ανθρώπου που δουλεύουν σκληρά καθημερινά για το σύλλογο.

Το μεγαλύτερο όμως θα το πω στους καλύτερους φιλάθλους: του Παναιτωλικού. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΓΚΕΣ (Θύρα 6) για την αγάπη και τη στήριξη που μου δείξατε όλο αυτό τον καιρό που φορούσα τον Τίτορμος. Να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα ένας από εσάς.

ΥΓ: Ο πιο μεγάλος σύλλογος, ο πιο ιστορικός
Ειν’ ο γαλαζοκίτρινος Παναιτωλικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ