Ολυμπιακός : Σκέψεις του Μαρτίνς για Μπρούνο

Ολυμπιακός : Σκέψεις του Μαρτίνς για Μπρούνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει ότι ο Μπρούνο τα πηγαίνει καλά στις προπονήσεις και πως ήταν εξαιρετικός στο φιλικό με την Κ19 και σκέφτεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει όλους του τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλο το ρόστερ.

Ο Μαρτίνς μάλιστα φαίνεται να μπαίνει σε σκέψεις για χρησιμοποίηση παικτών που είχαν ελάχιστο χρόνο μέχρι στιγμής. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο Μπρούνο, ο οποίος είναι εξαιρετικός στις προπονήσεις του Ολυμπιακού εδώ και αρκετό καιρό με τον Πορτογάλο να σκέφτεται να του δώσει χρόνο στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει αγωνιστεί ιδιαίτερα πριν από λίγα λεπτά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία το καλοκαίρι, όμως δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία του από τον Μαρτίνς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρούνο στο φιλικό παιχνίδι με την Κ19 ήταν από τους καλύτερους της πρώτης ομάδας και ο Μαρτίνς έχει μπει σε σκέψεις με την απόδοση του Βραζιλιάνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ