Προς Ιταλία ο Τάνκοβιτς που ενδιαφέρει την ΑΕΚ

Προς Ιταλία ο Τάνκοβιτς που ενδιαφέρει την ΑΕΚ

Σύμφωνα με σουηδικά ΜΜΕ ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ αναμένεται να πωληθεί άμεσα σε ομάδα της Serie A.

Εξ αρχής ήταν δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν έπαιζε μόνη της στην περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς ο οποίος μετά την εξαιρετική χρονιά με την Χάμαρμπι, δικαιολογημένα είχε τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του.

Τα 14 γκολ και οι 8 ασίστ σε 28 ματς για έναν εξτρέμ, είναι σούπερ νούμερα και δεν ήταν λίγες οι ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για το Σουηδό άσο. Μια από αυτές ήταν και η Ένωση αλλά όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Expressen» η Χάμαρμπι είναι έτοιμη να πουλήσει, μέσα στην επόμενη εβδομάδα μάλιστα, τον 24χρονο άσο σε ομάδα της Serie A.

Ουντινέζε, Τζένοα και Σαμπντόρια είναι οι βασικές υποψήφιες ενώ στο ρεπορτάζ σημειώνεται και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την οποία όμως πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα καθώς μόνο εύκολο δεν είναι να ανταγωνιστεί τις προσφορές αυτών των ομάδων.

Έτσι κι αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω ρεπορτάζ, οι «κιτρινόμαυροι» και ο Ίλια Ίβιτς θα αναγκαστούν να στραφούν σε άλλες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης με αυτή του Τσιτσιρέτι που ανήκει στην Νάπολι να βρίσκεται πάντα στα υπόψιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ