ΑΕΚ : Στο στόχαστρο των Γερμανών ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ : Στο στόχαστρο των Γερμανών ο Γαλανόπουλος

Ο Κώστας Γαλανόπουλος φέρεται να απασχολεί γερμανικό σύλλογο, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τσεκάρει τον Έλληνα μέσο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια και ο οποίος απασχολεί αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο νεαρός μέσος αρέσει και έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού, ενώ η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο «κλικ» το κάνει στη Γερμανία.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γαλανόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο γερμανικού συλλόγου, ο οποίος ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστός. Σύμφωνα με όσα γράφονται οι Γερμανοί σκοπεύουν να κάνουν ταξίδι στην Ελλάδα για τον Έλληνα μέσο της Ένωσης, ο οποίος πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις, ειδικά από την ημέρα που ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου.

Οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου θέλουν να τον τσεκάρουν από κοντά, πιθανότατα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν εύκολα και ιδιαίτερα για ένα ποσό χαμηλότερο από τα 2,5-3 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ