Απόλλων Σμύρνης : «Ψάχνονται» για Μαρκόφσκι στον Απόλλωνα

Απόλλων Σμύρνης : «Ψάχνονται» για Μαρκόφσκι στον Απόλλωνα

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό, με τον Σέρβο επιθετικό να βρίσκεται στα «ραντάρ» του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι ανακοίνωσε την Κυριακή (24/12) την αποχώρηση του από τον Παναιτωλικό μετά 2,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, με το όνομα του Σέρβου επιθετικού να βρίσκεται στη λίστα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Γιώργος Παράσχος, έχει θέσει ως μια από τις προτεραιότητες του την απόκτηση επιθετικού, καθώς θεωρείται σχεδόν δεδομένη η αποχώρηση του Κιταμπάλα.

Ο Μαρκόφσκι συγκεντρώνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο 65χρονος τεχνικός, καθώς έχει εμπειρία από την Σούπερ Λιγκ και έχει μια αρκετά καλή επαφή με τα δίχτυα όσο καιρό έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Bέβαια, η Ελαφρά ταξιαρχία δεν «παίζει» μόνη της για την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή, καθώς και η Λαμία έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του παίκτη, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ψάχνει για επιθετικό μετά την αποχώρηση των Ντακόλ και Κρισάντους.

Την φετινή σεζόν, βέβαια, ο 31χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί μόλις σε 11 παιχνίδια με τον Παναιτωλικό στην Σούπερ Λιγκ, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως οι προηγούμενες δύο χρονιές του ήταν αρκετά καλές. 28 και 25 συμμετοχές μέτρησε τις περασμένες δύο σεζόν, έχοντας σκοράρει 8 και 6 αντίστοιχα. Ακριβώς πριν ήταν στην Κέρκυρα (29 συμμετοχές, έξι γκολ), ενώ έχει περάσει και από τις Καλλιθέα, Δόξα Δράμας και Ξάνθη στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ