ΑΕΚ : Οι εναλλακτικές και ο… Τσιτσιρέτι

ΑΕΚ : Οι εναλλακτικές και ο… Τσιτσιρέτι

Τα δεδομένα για τον εξτρέμ που ψάχνει ο Ίβιτς

Έτσι κι αλλιώς η υπόθεση Τάνκοβιτς παρουσίαζε δυσκολίες για την ΑΕΚ, με την Ένωση να την κρατά στην ατζέντα της, όμως παράλληλα να «δουλεύει» και εναλλακτικές για τα άκρα.

Οι Κιτρινόμαυροι θα αποκτήσουν δεδομένα έναν εξτρέμ τον Γενάρη, με τον Ίλια Ίβιτς να μην έχει σταματήσει τις αναζητήσεις του πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας εμπλουτίζει συνεχώς τη λίστα του με περιπτώσεις ακραίων που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που αναζητά. Στο μπλοκάκι του Ίβιτς υπάρχει πάντα και το όνομα του Ιταλού Αμάτο Τσιτσιρέτι. Του εξτρέμ που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Νάπολι και προτάθηκε στην Ένωση.

Ο Τσιτσιρέτι παραμένει στα υπόψιν της ΑΕΚ όμως δεν φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα. Μιας και ο Δικέφαλος αναζητά κάτι καλύτερο στην αγορά και έναν παίκτη που θα διαθέτει πιθανότατα διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά έναντι του Ιταλού. Ο Τσιτσιρέτι είναι ένας παίκτης που θυμίζει πολύ τον Ντανιέλε Βέρντε, με τους ιθύνοντες των Κιτρινόμαυρων να ψάχνουν κάτι διαφορετικό για τα άκρα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ