Παναθηναϊκός: Όλα του… Μουνιέ δύσκολα

Παναθηναϊκός: Όλα του… Μουνιέ δύσκολα

Ο Παναθηναϊκός δίνει τα 3/4 των χρημάτων στον Μουνιέ, αλλά ο Γάλλος εξακολουθεί να μη λύνει το συμβόλαιό του.

Ο Αντονί Μουνιέ έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Ένας παίκτης ανενεργός, αφού βρίσκεται εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη, πληρώνεται με 400.000 ευρώ ετησίως και… κάθεται. Με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται και να είναι «σκληρές».

Ο Νταμπίζας το καλοκαίρι δεν κατάφερε να βρει λύση, το ίδιο και ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του. Ο Τσάβι Ρόκα θα ασχοληθεί με την υπόθεση, αλλά μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός φρόντισε να κάνει μια ακόμα πρόταση στον Γάλλο μήπως και τον… ξεφορτωθεί.

Ποια ήταν αυτή; Να πάρει τα 3/4 του συμβολαίου του, δηλαδή 300.000 ευρώ και να αποχωρήσει τώρα. Έξι μήνες, δηλαδή, πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Αλλά ο Γάλλος είπε – και πάλι – όχι.

Ο Μουνιέ δε δέχεται τα χρήματα που του δίνει ο Παναθηναϊκός, ζητώντας όλα τα λεφτά που υπάρχουν στο συμβόλαιο για να υπογράψει. Θέλει, δηλαδή, και τα υπόλοιπα 100.000 ευρώ, διαφορετικά θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και το τελευταίο εξάμηνο.

Ένα συμβόλαιο που οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να το είχαν δώσει σε άλλον ποδοσφαιριστή που θα βοηθούσε την ομάδα.

Επόμενο στάδιο; Ο Τσάβι Ρόκα και οι δικές του διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη. Και φυσικά με την ελπίδα να βρεθεί μια ομάδα που θα δώσει νέο συμβόλαιο στον παίκτη. Πράγμα δύσκολο, αφού είναι ανενεργός εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ