Νέο παραλήρημα Σαββίδη: Καλεί τον Αυγενάκη να παραιτηθεί

Νέο παραλήρημα Σαββίδη: Καλεί τον Αυγενάκη να παραιτηθεί

Ο Γιώργος Σαββίδης, με νέο ποστάρισμα εναντίον του Αυγενάκη στο Instragram, έκανε επίθεση επειδή τον... μπλόκαρε και τον καλεί να παραιτηθεί.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι πλέον ο νέος… instagramικος στόχος του Γιώργου Σαββίδη. Και από την ώρα που άνοιξε σήμερα το κινητό του ασχολείται μονάχα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ποστάροντας συνεχώς εναντίον του, μην αντέχοντας το γεγονός πως ο Αυγενάκης τον «μπλόκαρε».

Το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ, που κάνει επικοινωνιακή πολιτική μέσω του Instagram, ανέβασε νέο ποστ με το οποίο δείχνει πως τον πειράζει ιδιαίτερα που τον μπλόκαρε ο Αυγενάκης, του επιτίθεται και πάλι και τον καλεί να παραιτηθεί.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος εκπροσωπεί μια δημοκρατική κυβέρνηση, όχι μόνο διέγραψε μη προσβλητικά σχόλια αλλά επίσης -όπως παρατήρησα σήμερα- με μπλόκαρε και στα social media. Συγχαρητήρια Υπουργέ.

ΥΓ: Θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν έχει σημασία πόσα «μπλοκ» κάνετε, η αλήθεια δεν θα θαφτεί όπως σε τόσες άλλες πολλές υποθέσεις.

ΥΓ1: Είστε υπεύθυνος προς τον ελληνικό λαό για να εγγυηθείτε την διαφάνεια σε όλα τα αθλήματα και την διαλεύκανση όλων των υποθέσεων.

Κάντε το ή παραιτηθείτε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ