Άρης: Μπήκε ο Βέλεθ, εκτός ο Μαρτίνες λόγω ίωσης

Άρης: Μπήκε ο Βέλεθ, εκτός ο Μαρτίνες λόγω ίωσης

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις, έπειτα από το ρεπό της Κυριακής, με τον Φραν Βέλεθ να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ αντίθετα ο Νίκο Μαρτίνες έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε μια δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία οι «κίτρινοι» θέλουν να πάρουν κάτι θετικό τόσο για την ψυχολογία τους, όσο και για να αποδείξουν ότι είναι ομάδα που ανήκει στην εξάδα.

Ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ είδε τον Βέλεθ να επιστρέφει με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις, σε αντίθεση με τον Μαρτίνες που είχε ίωση και έμεινε έξω.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Αρης:

«Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α. (24/11, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Τόσο ο Φραν Βέλεθ όσο και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συμμετείχαν στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα. Στον αντίποδα, ο Νίκο Μαρτίνες, προφυλάκτηκε, λόγω ίωσης.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ