ΑΕΚ: Mε νέους… ορίζοντες για την ενίσχυση των άκρων

ΑΕΚ: Mε νέους… ορίζοντες για την ενίσχυση των άκρων

Η περίπτωση Τάνκοβιτς, οι καινούργιοι στόχοι και οι εναλλακτικές για τη θέση του εξτρέμ.

Σε άλλες λύσεις θα πρέπει να στραφεί η ΑΕΚ για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ αφού ο Μουάμερ Τάνκοβιτς που απασχόλησε την Ένωση φαίνεται πως θα καταλήξει στην Serie A και συγκεκριμένα στην Τζένοα. Ήταν γνωστό πως ο Σουηδός άσος έχει πέραση στη γειτονική χώρα με αρκετές ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν από την Χάμαρμπι και τελικά προορισμός του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Γένοβα.

Τα παραπάνω κάνουν κατανοητό πως η υπόθεση του διεθνή άσου βγαίνει από το «κάδρο» για την ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι έψαξαν την περίπτωση του Τάνκοβιτς, δεδομένα την ξεχώρισαν στη λίστα τους, όμως γνώριζαν από την αρχή πως έχει δυσκολίες. Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για τον Σουηδό άσο από συλλόγους πιο ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων.

Ο Ίλια Ίβιτς άλλωστε έχει ήδη δρομολογήσει άλλους… ορίζοντες όσον αφορά στο θέμα του εξτρέμ που θέλει η Ένωση τον Γενάρη. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εκτιμά πως η ΑΕΚ θα πρέπει να πάει σε μια όσο το δυνατόν πιο ασφαλή επιλογή. Προκειμένου να βρει τον παίκτη με εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλει και να μην κάνει μια κίνηση απλά για να την κάνει.

Ο Ίβιτς έχει βάλει μπροστά την αναζήτηση για τον παίκτη που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας, χωρίς να υπάρχει αυτή τη στιγμή βασικός στόχος. Η περίπτωση του Αμάτο Τσιτσιρέτι που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Νάπολι υπάρχει στην ατζέντα του, όμως δεν φαίνεται να τον ενθουσιάζει. Ο Ιταλός εξτρέμ παραμένει σε δεύτερο πλάνο για τον Δικέφαλο, μαζί με μία ακόμα λύση που έχει προκύψει και εξετάζεται.

Ο Ίβιτς θα κάνει το προσεχές διάστημα επαφές με ατζέντηδες και ενδεχομένως και ομάδες ώστε να εμπλουτίσει τη λίστα του με τους εξτρέμ. Η ΑΕΚ θέλει να είναι απόλυτα προετοιμασμένη ενόψει Γενάρη, έτσι ώστε να κινηθεί άμεσα στην μεταγραφική αγορά και να αποκτήσει και με το «καλημέρα» αν γίνεται, τους παίκτες που επιθυμεί. Το θέμα του εξτρέμ είναι ψηλά στην ατζέντα της, καθώς θεωρείται μια κίνηση που θα κρίνει πολλά για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Μιας και στόχος είναι να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα έρθει να πάρει φανέλα βασικού και θα λογίζεται ως παίκτης διαφοράς για τους Κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ