Ολυμπιακός: Χάνει Πανιώνιο, «τρέχει» για Τότεναμ ο Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός: Χάνει Πανιώνιο, «τρέχει» για Τότεναμ ο Γκιγιέρμε

Ο Γκιγιέρμε θα συνεχίσει τις θεραπείες, δε θα αγωνιστεί απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να προλάβει το ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Δεν υπάρχει ανησυχία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Είναι δεδομένο πως θα προφυλαχθεί στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Πανιώνιο. Με δύο μεγάλα παιχνίδια να ακολουθούν, αυτό του Λονδίνου με την Τότεναμ και εκείνο της 1ης Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως για τον Μαρτίνς είναι προτεραιότητα να έχει τον Γκιγιέρμε υγιή στα επόμενα ματς. Και να βάζει σε δεύτερη μοίρα αυτό της Νέας Σμύρνης.

Ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού αποτελεί τον μεγάλο πονοκέφαλο του προπονητή του. Θα συνεχίσει τις θεραπείες του όλη την εβδομάδα, από τη στιγμή που συνεχίζονται και οι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της Τρίτης με την Τότεναμ στο Λονδίνο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μεγάλος στόχος; Να προλάβει, φυσικά, την 1η Δεκέμβρη και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Προς το παρόν ανησυχία δεν εκφράζεται για το ντέρμπι, αφού το διάστημα είναι μεγάλο. Για το παιχνίδι με την Τότεναμ οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Ο Γκιγέρμε αγωνίζεται σχεδόν ανελλιπώς από τον Ιούλιο και τα προκριματικά του Champions League μετρώντας ήδη 19 συμμετοχές. Το μοναδικό ματς που έλειψε ήταν αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, όταν και ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ