Σούντγκρεν: «Πάμε για τη νίκη, η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη από εμάς»

Σούντγκρεν: «Πάμε για τη νίκη, η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη από εμάς»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι οι κίτρινοι πάνε για τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Tilesport tv» κι αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα, αλλά και στο ντέρμπι που… έρχεται με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Σουηδός αμυντικός τόνισε ότι η Ένωση δεν είναι καλύτερη από την ομάδα του και ξεκαθάρισε ότι ο Άρης πάει μόνο για τη νίκη στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βλέπουμε αυτό το ματς, όπως όλα τα άλλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερό ματς. Έχουμε κι έναν λόγο παραπάνω, θα έχουμε έναν κι έναν νεαρό τερματοφύλακα στην ομάδα (Τσιλιγγίρης), θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε, θα κάνει κι αυτός ότι καλύτερο μπορεί».

Για τον προσεχή αγώνα με την ΑΕΚ: «Πάμε για να κερδίσουμε, η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη από εμάς, κι ας είναι βαθμολογικά πιο ψηλά. Με νίκη πάμε εμείς στην 3η θέση και αυτό σκεφτόμαστε. Η διακοπή μας έδωσε ανάσες, κερδίσαμε και το ματς πριν την διακοπή. Πάντα μία νίκη σε βοηθά να είσαι καλύτερα και να είσαι ήρεμος. Τώρα είμαστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε».

Για την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με πέρσι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Σίγουρα είμαι λίγο νευριασμένος με εμάς που χάσαμε κάποιους βαθμούς όπως στον Βόλο που δεν παίξαμε καλά. Με τον ΠΑΟΚ αξίζαμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στα πλέι οφ. Είμαστε καλή ομάδα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και του χρόνου θα είμαστε στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ