Κίνηση της Νιουκάστλ για τον Καπίνο

Κίνηση της Νιουκάστλ για τον Καπίνο

Η «Sun» επιμένει ότι η Νιουκάστλ ετοιμάζεται να βάλει 2 εκατ. ευρώ στο τραπέζι του Ολυμπιακού για να αποκτήσει τον Στέφανο Καπίνο τον Γενάρη.

Δεν είναι μόνο η Μπριζ που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «SUN», η Νιουκάστλ είναι αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση ενός γκολκίπερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με το όνομα του παίκτη του Ολυμπιακού να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του αγγλικού συλλόγου.

Οπως σημειώνεται, μάλιστα, στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχηση στη θέση «1», καθώς ο 27χρονος Αγγλος Καρλ Ντάρλοου και ο 31χρονος Ιρλανδός Ρομπ Ελιοτ, έχουν υποπέσει σε σωρεία λαθών στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, στερώντας σημαντικούς βαθμούς από τις «καρακάξες» στην προσπάθεια να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει αποπέμπψει από την πρώτη ομάδα τον Καπίνο μόνο πρόβλημα δεν αποτελεί για τους Αγγλους. Καθώς θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να αποκτήσουν σε… τιμή ευκαιρίας έναν διεθνή παίκτη, σε εξαιρετική ηλικία και με σωματικά προσόντα που ταιριάζουν γάντι στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του ο Καπίνο δεν έχει πει το παραμικρό όλο αυτό το διάστημα. Αυτές τις ημέρες περνάει τις ημέρες των διακοπών του στη Νέα Υόρκη, παρέα με τη σύντροφό του, Μιρκέτα και περιμένει να ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό και τον ατζέντη του για τις εξελίξεις και τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Με τους «ερυθρόλευκους», πάντως, να κοστολογούν τον παίκτη με ποσό τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ. Οσο τον κοστολογεί και η Νιουκάστλ. Η οποία λέγεται ότι ήδη είχε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ